tiistai 1. huhtikuuta 2014

Nyt se on tehty!

No niin...täällä ollaan :). Olen jo hieman pitempään miettinyt, josko aloittaisin blogin pitämisen. Nyt se on sitten aloitettu! Tässä blogissa on tarkoitus kirjoittaa ihan arkisista asioista, mitä nyt tällaisen nelikymppisen perheenäidin elämään mahtuu. Blogin nimi tulee meidän talon nimestä. Olemme rakentaneet talomme 2007, ja remonttiakin on ehditty jo tehdä -siitä ehkä myöhemmin. Asumme myös mäntymetsän ympäröimänä, joten talon nimi tuli oikeastaan meitä ympäröivästä metsästä. Blogin taustakuvana on ainakin nyt aluksi kuva parin vuoden takaa -syksyisenä pakkasaamuna männyt höyrysivät hienosti, ja sitä tunnelmaa sain silloin hieman kuvaankin napattua. Voi kun aina olisikin kamera tai sellainen kännykkä ulottuvilla, joilla saisi otettua hyvän kuvan heti kun tilanne eteen tulee! Uusi kännykkä on kyllä haaveissa...;-). Taustakuvan kanssa pitäisi vielä kikkailla, että saan sen mieluisaksi (tuo alaosa on vähän "kökkö", kun kuva toistuu), tai sitten vaihdan sen vielä kokonaan...mutta katsotaan nyt miten blogin ulkoasu tässä muokkautuu. Kaikkea ei osaa eikä jaksa kerralla säätää valmiiksi! Jos joku osaa neuvoa, miten saisin tuon taustakuvan näkymään kokonaisena, eikä tuonne alareunaan tulisi tuota uutta kuvaa, niin vinkit otan kyllä kiitollisena vastaan ;-). Joko ihan livenä tai näin netin välityksellä. 

Asumme maalla, mutta ihan kaupungin tuntumassa. Tämä meidän kylä on sellainen 300 asukkaan rauhallinen kylä. Olemme viihtyneet täällä tosi hyvin. On omaa rauhaa, ja mukavia naapureita. 

Toivoisin että tämän blogin avulla saisin vähän enemmän virtaa tehdä kaikkia niitä asioita, joita mielessäni suunnittelen. Kun tietää, että omia projekteja voi sitten tänne julkaista, niin ehkä niitä sitten saa paremmin tehtyäkin...? Mene ja tiedä, mutta kokeillaan :). 

Tämä blogi pyöri jo mielessä eilen, kun otin kuvaa aamukahvihetetkestä -keväistä tunnelmaa :). Ihana Marimekon muki on lahja ihanalta työkaverilta <3. 
Tällaista tällä kertaa, tervetuloa lukemaan blogiani! 

2 kommenttia:

  1. Hienoa :) Tervetuloa blogien ihmeelliseen maailmaan :)

    VastaaPoista
  2. Olenkin tätä jo vähän odotellutkin ;)
    Tervetuloa minunkin puolesta bloggaamaan!

    VastaaPoista