perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäistervedys!


Pitkäperjantai on alkanut rennoissa merkeissä. Nukuin pitkään (meidän huushollissa se tarkoittaa yli kahdeksaan). Sängyssä vötkistelin ja hoidin meidän Viiru-kissaa, joka oli löytänyt paikkansa sängyn jalkopäästä. Toinen kissa nukkui lattialla, päiväpeitteen mutkassa.Kiireetön aamupala, rahka-banaani-mustikkasmoothie chian-siemenillä höystettynä. Nam! Aamuteeksi vihreää teetä. Samalla lueskelin vanhoja Kodin Kuvalehtiä. Mukavaa vaihtelua arkiaamuihin, jolloin yleensä pitää hieman kellon kanssa kilpaa tehdä askareita.
Pääsiäiseksi ei meillä ole erityisempiä suunnitelmia, ihan normaalia kotipuuhastelua (kyllä, siivous on vielä vaiheessa...-niin kuin aina), ehkä vähän pihahommia. Auringonpaistettakin on luvattu, tämä päivä tosin taitaa mennä vesisateen merkeissä.

Ja tietysti vähän herkuttelua, joskin minä aion pysyä suklaamunista erossa :).  Karkki- ja herkkulakkoa on nyt jatkunut jo useamman viikon ajan, enää ei onneksi tee makeaa juuri mielikään. Mutta tästä herkkulakon tarinasta lisää joskus myöhemmin :).Pienet pääsiäismunat pistin kastemaljakkoon, se on ollut mukana meidän molempien lastemme ristiäisissä. Malja on toimittanut samaa tärkeää tehtävää myös silloin, kun mieheni on saanut nimensä -malja on siis lasten mummolta saatu :). Pääsiäisen kunniaksi ostin keltaisia tulppaaneja. Ne löysivät paikkansa Arabian kannuista. Vasemmanpuoleinen Kekri-kannu on kirppislöytö, perhoskannu taas mummolta aikanaan saatu. Kekri-kannuun ripustin kristallin, joka on lahja ystävältä. Keskellä kasvaa tyttären kasvattamaa rairuohoa...ja koko ihanuus pappani tekemän piirongin päällä. On mukavaa, että kotona on esineitä, joilla on jokin tarina tai muisto takana. 

Mukavaa pääsiäistä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti