keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Yllätystä kerrakseen!

Olipa yllätys, miten moni kävi jo tuota eka postaustani kurkkimassa! Klikkauksia tuli varmaan melkein kaikilta facebook-kavereilta, ainakin sivujen katsontakerroista päätellen. Lukijoita oli Suomen ja jopa Euroopan rajojen ulkopuoleltakin, mukavaa kun kävitte! Toivottavasti käytte vastakin kurkkimassa, ja kiva jos tässä ajan kanssa saan ihan vakilukijoitakin. Palautteet ja kommentit ovat myös tervetulleita. 

Monenlaisia ajatuksia on tässä jo postausten suhteen käynyt mielessä, mutta ihan vielä en ehdi työstämään ajatuksiani tekstiksi asti. Jospa loppuviikosta jo vähäsen...luvassa on todellakin ihan arkisia asioita, mutta minusta se perusarki on ihan parasta. Sen oikeastaan huomaa silloin, kun tapahtuu jotain sellaista että arki järkkyy -sairastuu, sattuu onnettomuus tai joku pienempi vastoinkäyminen. Jotain sellaista, ettei arki rullaa kuten tavallisesti. Silloinhan sen muistaa, että miten mukavaa se ihan tavallinen arki on. 

Meillä arkeamme ilahduttamassa (ja joskus vihastuttamassa) on kaksi kissaa. Joskus sitä toivoisi että osaisi ottaa elämän yhtä rennosti kuin kissat ;-). Kuva on iltahämärässä otettu eikä mitenkään hyvälaatuinen. Rentona siinä kuitenkin tuo toinen kissa rötköttää :). 


Mukavia arkihetkiä! 

1 kommentti: