lauantai 17. toukokuuta 2014

Hartiajumiin helpotusta

Ilmoittauduin vuosi sitten Buzzadoriksi. Buzzadorina on mahdollisuus päästä testaamaan erilaisia tuotteita, ja samalla myös antaa kavereille näitä testaamismahdollisuuksia. Buzzadorina minulla on velvollisuus myös raportoida kampanjakokeiluista ja tuotteen testaamisista. Buzzador-toiminnasta voit lukea lisää täältä .

No, joka tapauksessa ilmoittaudun toimintaan mukaan joskus vajaa vuosi sitten. Useampaan kampanjaan olen ilmoittautunut, mutta en ole tullut valituksi. Nyt kuitenkin tärppäsi, ja täytyy sanoa, että tämä koekäyttö tuli ihan tarpeeseen :). Olen nimittäin testannut ThermaCare -lämpötyynyä, ja testauspäivä oli tänään. Aiemmin en ole ko. tuotetta käyttänyt.

Lämpötyyny laitetaan hoidettavalle alueelle, ja se saa olla siinä kahdeksan tunnin ajan. Minä pistin tyynyn hartioille. Avasin pakkauksen, ja annoin tyynyn reagoida ilman kanssa, jolloin se lämpeni. Tämän jälkeen kiinnitin tyynyn hartioilleni, ja arkiaskareita ym. touhuja tein ihan normaalisti. Tyyny lämmitti miellyttävästi, ja kahdeksan tunnin jälkeen otin tyynyn pois. Tämän jälkeenkin hartioissa on tuntunut mukava läpö.

Kestojumini ei varmaan tästä lauennut, mutta hartioissa tuntui mukavalta. Tyynyn on tarkoitus lievittää kipua, ja kyllä sillä sellaista vaikutusta näihin kestojumeihini olikin. Ehdottomasti kokeilen tuotetta vielä uudestaankin.

Sain myös muutaman tuotepaketin ystävilleni kokeiltavaksi, joten jos kärsit niska- hartia- tai rannekivuista niin vinkkapas kommentteihin, jaan myös blogini kautta kaksi pakettia kokeiltavaksi. Jos halukkaita ilmaantuu useampia, arvon tänne ilmoittautuneiden joukosta ne kaksi kokeiluun päässyttä. Toimitan paketin joko kasvotusten tai sitten postin kautta -edellyttäen että asut Suomessa :). Tuotetta kokeilemaan pääsevät saavat minulta vielä BuzzTrack -kortin, jonka avulla voi netin kautta kertoa omista mielipiteistään ko. tuotteesta. Toivon että kaikki paketin saavat myös kertovat mielipiteistään :).

Tuotteen kokeilusta kiinnostuneiden kommentteja odotan sunnuntaihin 18.5. klo 21 saakka. Mikäli et ole rekisteröitynyt lukija, laitathan kommenttiin sähköpostisi niin osaan ottaa yhteyttä. Loput koekäyttöön tarkoitetut paketit jaan  ensi viikon aikana, joten ei tarvitse ihmetellä jos kyselen kuka kärsii niska- hartiaseudun vaivoista :).


5 kommenttia:

 1. Hei ehdottomasti testiin! Eli jos paketti liikenee tänneppäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja osoitetta voit tarvittaessa kysellä vaikka Fb:n tai kännykän kautta ;)

   Poista
 2. Testaan tässä vielä että kommentointi toimii :)

  VastaaPoista