keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Suklaahoidossa

Kävin tänään elämäni ensimmäistä kertaa -kyllä todellakin!- kasvohoidossa. Syynä inspiraatioon oli se, että sain talvella syntymäpäivälahjaksi veljeltäni lahjakortin kauneushoitolaan. Siinäpä sitä riitti sitten arpomista, että millaisen hoidon ottaisin. Päädyin suklaahoitoon. 

Suklaahoito on hemmotteluhoito kaikille ihotyypeille. Hoito kesti 1,5 tuntia. Hoito sisälsi alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, pitkän hieronnan, suklaanaamion ja suojauksen (ihon kosteutusta). Hoitoon sisältyi myös kaulan ja rintakehän käsittely, päähierontaa ja kevyttä käsien ja jalkojen hierontaa. 

Ja olihan se ihanaa ja rentouttavaa! Ja miten sileä iho olikaan sen jälkeen...hoidon lopuksi tarjottiin vielä lämmintä teejuomaa, sekin oli herkullisen makuista. 

Joten kiitokset pikkuveljelleni, ilman sinua tämä hemmottelu olisi jäänyt varmasti kokeilematta :). Ties vaikka menisin vielä joskus uudestaankin...

Kotiin mennessäni portailla odotti mukava yllätys naapurilta. 


Yllätys liittyy alkuvuodesta facebookissa kiertäneeseen yllätyshaasteeseen. Siihen mukaan lähteneet lupasivat ilahduttaa toisiaan jollakin yllätyksellä vuoden mittaan. Yllätys voi olla ihan mitä vaan, ja tämä olikin ensimmäinen yllätys minkä nyt sain. Omat yllätyksenikin ovat vasta ideoiden asteella, mutta niistä varmasti tulee juttua myöhemmin vuoden mittaan. Minusta nämä haastejutut ovat mukavia arjen piristäjiä! 

1 kommentti:

  1. Kuulostaa ihanalta! Mä haluaisin kanssa kokeilla suklaahoitoja. Ehkä nyt syksyllä kokeilenkin, kun todennälöisesti saan ekan "oikean" työpaikan :)

    VastaaPoista