torstai 1. toukokuuta 2014

Vapputerveiset sairastuvalta!

Blogi on viettänyt hiljaiseloa, olen nimittäin ollut sairaana. Oikeastaan tehosairaana, sillä olen sairastanut tässä nyt useammankin taudin samojen päivien aikana. Ensin tuli järkyttävä kurkkukipu ja kuume. Kun kuume laski, sain seuraavaksi mahataudin kaverikseni. Nyt siitä on kutakuinkin toivuttu, mutta eikös vaan iskenyt nuha siihen päälle...

Tällä viikolla olen nukkunut, nukkunut ja nukkunut...ja katsellut kaikki mahdolliset tv:n päiväsarjat. Ihan täytyy ihmetellä, mistä sitä unta oikein riittää! 

Tästä syystä vappukin on jäänyt ihan juhlimatta, en ole paistanut munkkeja, ei olla laitettu ilmapalloja -jäätelöllä sentään päivällä herkuteltiin. 

Sairastumiseni sattui sekä hyvään että huonoon aikaan. Hyvään aikaan sikäli, että sairastumista edeltävänä päivänä pääsin viettämään harvinaista kahdenkeskistä aikaa hyvän lapsuudenystäväni kanssa. Kävimme Oulussa suurkirpputorilla, ja siellä sitä vasta olikin porukkaa! Ja tavaraa ja myyjiä! Väkeä ja tavaraa oli niin paljon, että varmasti monta hyvää pöytää jäi huonolle penkomiselle. Samoin käy oikeastaan aina, kun kiertää jossain isommalla kirpparilla -tulee ähky ja lopulta katselee vain pintapuolisesti myyntipaikat läpi, sattuuko silmään mitään mielenkiintoista. Oulun tavaramäärään verrattuna kotiin tuomisia oli yllättävän vähän: itselleni yksi mekko ja paita, tytölle muutama paita ja pojalle samaten yksi paita. Tuon Oulu-päivän kruunasi herkutteluhetki Pannukakkutalossa, suolaista ja makeaa lettua, nam! Kotimatkalla poikkesin vielä pikaisesti Zeppeliinissä kirjakaupassa, ja sieltä mukaan tarttui kerrassaan hauska kirja. Tätä kirjaa saavat "täysi-ikäiset" ystäväni vielä vuoden mittaan täyttää :). Osa ystävistäni on kyllä vielä reilusti alaikäisiä, joten täytyy harkita annanko heidän kirjoittaa tähän kirjaan ollenkaan ;-). 


Huonoon ajankohtaan sairastumiseni sattui sikäli, että töissä olisi ollut monta tärkeää juttua, joita nyt piti sitten siirtää tuonnemmaksi. Samaten tämä viikko oli varattuna myyjäistouhuille; kylällämme järjestetään myyjäiset joiden järjestelyissä olen ollut aktiivisesti mukana jo useampana vuotena. Olisi ollut leipomista, käsitöiden viimeistelyä ym. Nyt jouduin siitä touhusta ja tohinasta luopumaan, kun puolikuntoisena ei kerta kaikkiaan jaksa. Mutta oikeastaan tosi mukava huomata, että hommat pyörii ilman minuakin :). Oikeastaan sen vesilasitestin tekeminen olisi itse kullekin tärkeää aina ajoittain! Ai mikä vesilasitesti? 

1. Täytä vesilasi
2. Työnnä siihen sormesi, ja ota se sitten pois
3. Jos sormestasi jää reikä veteen, olet todellakin korvaamaton (etkä voi esim. sairastaa rauhassa kotona)!

Ainakin tällä viikolla oli mukava huomata, että olen korvattavissa, ja hommat hoituu ilman minuakin :). Kiitos siitä kuuluu tietysti näille myyjäiskavereilleni. 

Aurinkoisia kevätpäiviä, jospa nämä kelit tästä taas lämpenisi! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti