sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kesäinen kukkaistervehdys!

Pitkin kesää olen räpsinyt kuvia kukkapenkeistäni, toki valikoiduista kuvakulmista. Oikeastaan vähän kaikki kukkapenkini rehottavat ja kaipaisivat huomiota, jopa kokonaan uusimistakin, mutta tänä kesänä tuskin siihen jaksan paneutua. Kukista voi kuitenkin iloita siellä heinien keskelläkin :). 

Kellokasveja. Tuo lila peurankello on kyllä kova leviämään, mutta toistaiseksi olen antanut sen rehottaa ja siemntää. Nurmikollekin sitä on ilmestynyt penkin viereen, ja vaikka ruohonleikkurilla ajaa niin se kukkii sellaisena miniversiona nurmella. 

Kuunliljat ovat kauniita! Kukinnoista en niin välitä, mutta nuo lehdet <3. 

Akileijat <3. Nämä ova myös kauniita, varsinkin nuo kaksiväriset. Näitähän voisi keräillä lisää :). Akileijat näyttävät kasvavan myös tosi ravinneköyhässä maassa, meillä niitä kasvaa ihan sorallakin -ja voivat hyvin. 

Tässä kaikki unikkoni. Näitä kun saisi samaan penkkiin, nyt näitä on vähän siellä sun täällä. Projektia pukkaa -joskus. Toisaalta unikothan ilmestyvät sinne minne haluavat!

Unikko <3. Näitä nousi vain yksi, mutta toivon että tämä yksilö siementäisi ahkerasti :). 

Hymyilevä mehiläinen :)

Ruusu <3. 

Kukkapenkkini ovat sellaisia puolivillejä, ja kukat saavat oikestaan istuttamisen jälkeen tehdä mitä tykkäävät -kunnes sitten inspiraation iskiessä järjestelen niitä uudelleen. Mitenkään suuria istutussuunnitelmia en ole yhtä penkkiä lukuun ottamatta tehnyt, lähinnä olen istuttanut kukkia sinne minne niitä on sattunut mahtumaan. Sitten aina välillä ihmettelen että tuollainenkinko minulla on :D. Tämä kertoo minusta aika paljon, en nimittäin ole mitenkään kovin järjestelmällinen tyyppi...tosin sitä taitoakin koitan harjoitella :). Minusta näiden pihahommien pitää ollakin tällaisia, rennolla otteella ilman turhaa stressiä. Tokihan piha voisi olla paljon siistimpi ja kauniimpi, mutta ajan kanssa sitten :). 

Kuvista sen verran, että kaikki kuvat on otettu kännykällä, ja kuvia en ole käsitellyt mitenkään. Luonto on kaunis sellaisenaan :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti