sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Että tämmöinen sunnuntai :)

Kuva Mururasian Facebook-sivulta


Onko teillä ollut tällaisia päiviä? Minulla on ollut näitä "en saa tehtyä mitään" -päiviä useampia tämän viikon aikana. Jotenkin on ollut veto pois...johtuneeko sitten siitä että olen syönyt aika hiilihydraattipitoisesti. Korjausliikettä ruokavalioon siis tiedossa (taas).

Tuo kuva kertoo hyvin tämän päivän tunnelmia, joskin piristyin sitten päivän aikana ja oikeasti olen jotain jo tehnytkin. Kuten vaikka valloittanut sitä kuuluisaa pyykkivuorta! Senkin suhteen olen ollut tosi laiska, pyykkiä on nimittäin pesty viimeksi noin pari viikkoa sitten, joten kyllä sitä jonkin verran on kertynyt. Onneksi on 7 kilon pyykkäri ja kuivausrumpu, joten tuon vuoren valloitus ei nyt kovin kummoinen homma ole kun alkaa vaan tekemään. Siinähän se on se minun suurin kompastuskivi, nimittäin se aloittaminen :D.

Jotain muuta kivaakin on tullut tehtyä (kyllä, lasken sen pyykinpesunkin siihen kivaan, jos mielentila sitä tehdessä on kohdallaan), mutta siitä ehkä pikkupostausta myöhemmin...nyt on jo pimeää valokuvaukseen ja valokuvattava kohde kuistilla ;-). Sen verran voin paljastaa, että se liittyy siihen, että sain vihdoin ja viimein viimeiset kesäkukkani (!!!) siivottua kuistilta (paleltuneet sellaiset). Varmaan on jo ohikulkijat katselleet, meinaanko säilyttää niitä paleltuneita kukkaparkojani talven yli kuistilla...:D. Kesäkukka-asetelmien muratit tosin olivat vielä ihan hengissä, ja pistinkin ne epämääräiseen kompostiläjääni talvehtimaan -katsotaan säilyvätkö hengissä. Yhden muratin talvetin viime talvena kukkapenkissä, joten jännä nähdä miten näille käy. Sisällekin niiden ottamista mietin, mutta saisin ne hengiltä sisällä joka tapauksessa vaikka miten yrittäisin hoitaa, joten ulkona talvehtiminen on himpun verran varmempi keino. Tai ainakin niillä on edes mahdollisuus :).

Mukavaa viikkoa lukijoilleni! 

3 kommenttia:

 1. On kyllä tuttu tunne - joskus ei vaan saa mitään aikaiseksi. Sohva, tv, kirja, lehdet - kaikki ne houkuttavat enemmän kuin kaikki se kaaos mitä ympärillä näkee... Ja sitten kun oikein jo ottaa päähän, niin ei viitsi senkään vertaa aloittaa...
  Mutta onneksi sitten on sellaisia päiviä kuin tänään - siivottu perusteellisesti eri huoneita, jääkaappi, heitetty pois vanhoja tavaroita... Mistä lie energiapuuska tulikaan :)
  Mukavaa syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa syksyä sinullekin! Toivottavasti meillä on paljon näitä energiapuuskia :).

   Poista
 2. Mun mielestä tuollaisia päiviä pitää olla aina silloin tällöin. AInakin mun aivot ei kestä jos niitä ei ole :D

  VastaaPoista