tiistai 30. joulukuuta 2014

Ihania joulutervehdyksiä

Joulu on jo ohitse, mutta vielä voi vähän fiilistellä. Olen vuosien varrella saanut muutamia sellaisia joulutervehdyksiä, jotka on mukava jakaa täällä blogin puolellakin. Eli tervehdyksiä, jotka tulevat pääsääntöisesti joulupostin mukana, mutta joista riittää iloa joulun jälkeenkin. Ja seuraavina jouluinakin. Tässäpä niitä olisi:


Nämä ihanat huovutetut koristeet posti toi joulun alla ihanalta, aina niin positiiviselta ystävältä. Näistä tulee itsekin hyvälle tuulelle :). 


Tämä tähti kotiutui niin ikään joulun alla joulukortin mukana. Tämän tähden sain jo eläkkeelle jääneeltä työkaverilta, Tälläkin tähdellä on erityinen merkitys, sillä kyseinen työkaveri oli suureksi avuksi, kun kotiuduin nykyiseen työpaikkaani :). Tämän ihanuuden sain joulupaketissa ystävältä, jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä töissäkin. Tätä pidän esillä varmasti joulun jälkeenkin, yhden sortin "pöllöhullu" kun olen. 


Aiempina vuosinakin olen saanut vastaavia tervehdyksiä/ lahjoja:

Itsekin aina välillä mietin, millaisia joulujuttuja ystäville laittaisi kortin mukana. Kätevimpiä olisivat sellaiset, jotka voi postittaa kirjekuoressa. Kuten tuollaiset alla olevat virkatut kuusen koristeet -nämä olen tehnyt joskus 20 vuotta (!!!) sitten, ja siitä saakka olen ne joka joulu kuuseen ripustanut. Kuvassa myös meidän kuusi, muovinen sellainen -mutta eipähän tarvitse huolehtia tippuvista neulasista :). Omat joulutervehdykseni olivat tänä vuonna enimmäkseen näitä koristeltuja kynttilöitä. Näitä koristelin serveteistä leikatuilla kuvioilla. Servetistä siis otetaan käyttöön vain se yksi paperi, mihin kuvat on painettu. Kuvat leikataan ja painetaan kynttilään kiinni kuumalla lusikalla, jolloin steariini sulaa jaa kuvio kiinnittyy. Hauskaa hommaa, kannattaa kokeilla! 


Suurin osa kynttilöistä sai koristeikseen joulu- tai talviaiheista kuvaa, mutta yhteen pakettiin piti saada mustavalkoista. Marimekon kuviot sopivat tarkoitukseen erinomaisesti :). 


Omat joulunpyhät menivätkin sitten peiton alla nukkuessa, kun flunssa paukahti aattona päälle. Perinteiseen tapaan sain myös poskiontelontulehduksen riesakseni, mutta kiitos lääkekuurin siitäkin ollaan jo toipumaan päin. 

Vuodenvaihde lähestyy -joko sinä olet tehnyt uuden vuoden lupauksia? Minä olen, yhden...katsotaan julkistanko lupauksen jossain muodossa täällä blogissakin.


1 kommentti:

  1. Hyvää Uutta Vuotta Sannalle!!
    Linnapellosta
    ruusutarha.blogspot.fi

    VastaaPoista