tiistai 2. joulukuuta 2014

Lähteä vai ei?

Harrastuspäivä, minulla ja lapsilla. Uimahalli kutsuu. Töiden jälkeen väsyttää, iltapäivästä hiipinyt migreeninpoikanen aiheuttaa arpomista. Lähteäkö vai ei...? Migreenilääke ei ole kokonaan päätä parantanut, mietityttää millaiseksi olo kääntyy uimisen jälkeen. Uskallanko? Haluanko? Jaksanko? Sohva ja TV houkuttelee...
Toisaalta...millaisen mallin annankaan lapsille, jos (omasta mielestä) hieman kevein perustein jätämmekin harrastuksen väliin? Vai tyydynkö vain kuskin rooliin? 
Lopulta päätän että hallille mennään, ja oma uimakassikin lähtee mukaan. Ajatuksena uiskennella rauhallisesti, ettei päänsärky pahene. 
Aluksi otankin rauhallisesti, saan pojalta uintitekniikkaopetusta (kyllä, hän osaa minua paremmin) monitoimialtaasta. Pientä lillumista. Sitten lähden rauhallisesti isoon altaaseen uimaan...rauhallinen tarkoitti sitä, että tällä kertaa uin vain puolet siitä mitä tavallisesti, loppuajan sitten lilluin tyttäreni kanssa kun poika oli omalla vuorollaan sukellusopissa. 
Lopputuloksena hyvä mieli ja parantunut olo. Aikamoista riskinottoa, yleensä nimittäin liikunta pahentaa migreeniä Ehkäpä iltapäivällä otettu lääke sittenkin auttoi sen verran, ettei olo pahentunut...ja hartiat tuntuivat rennommilta uimisen jälkeen. 
Onneksi lähdimme liikkeelle :). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti