sunnuntai 23. elokuuta 2015

Touhukas viikonloppu

Takana mukava viikonloppu. 
Eilisen päivän huhkimme kesäpaikassamme. Melkein pari viikkoa vierähti edellisen käynnin jälkeen, ja sen kyllä huomasi. Ruohonleikkuuta, raivaushommia...luonnolle ei tahdo pärjätä. Jonkun verran on kesän aikana tehty raivaushommia, ja kieltämättä pihan ympärystä näyttää hieman erilaiselta kuin viime kesänä. 
Tällä reissulla poimin myös viinimarjoja, tosin linnut olivat ehtineet ennen minua. Eipä noita marjoja montaa litraa tullut, mutta kaikki se on kotiin päin :). Mieheni isä on istuttanut 12-vuotiaana marjapensaita talon kulmalle, ja niitä pensaita nyt sitten poimin tyhjäksi. 


Nyt viime päivinä on ollut mukavasti hellettä. Meidän hirsimökkimme oli kuitenkin ihanan viileä sisältä. Siellä oli hyvä käydä huokaisemassa hommailun välillä. 


Sisälläkin oli toki tekemistä, ruuanlaittoa ja tiskaushommia. Käsin tiskaaminen on mukavaa, kun sitä tekee harvakseltaan :). 


Vanha mutta toimiva, Srömbergin liesi. 


Kuivauskaapissa kuivumassa Arabian Kartanosarjan kahvikuppeja.Tällä reissulla poikamme naulasi huussin käsienpesupaikalle pyyhekoukun, jotta käsien kuivaaminen onnistuu aiempaa paremmin. Ruohonleikkuun ja raivauksen tulokset  näkyvät taas hetken kammarin ikkunasta. 


Lämmintä luvattu vielä pariksi päiväksi, nautitaan nyt ehkä viimeisistä kesäpäivistä! 

4 kommenttia:

 1. Voi tuota ihanaa paikkaa :) Puuhailu on mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, puuhailu on mukavaa silloin kun sitä ehtii tekemään ja jos vielä jonkun sortin insipis iskee päälle :). Paikka on ihana, ja toivon mukaan sen vielä ihanammaksi teemme tässä vuosien varrella :).

   Poista
 2. ihastuin blogiisi ensi-näkemältä :) ihanaa vanhaa tunnelmaa,puuhastelua ja ihan tavallista arkea :) tykkään...vanhasta minäkin ja jään seuraajaksesi ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini :). Täällä bloggailen kun muilta hommilta ehdin, arjen ehdoilla mennään :).

   Poista