maanantai 21. syyskuuta 2015

Auringonlasku

Elo-syyskuussa on saanut ihastella auringonlaskuja. Instagram-tiliäni seuraavat ovatkin huomanneet, että siellä on ollut muutamia auringonlaskukuvia. Harmi vaan, kun aina ei ole kameraa mukana kun auringonlaskuja bongailee. 

Koska asumme metsän keskellä, pihallemme ei juuri auringonlaskut näy. Hyvällä tuurilla ikkunasta kurkatessa saattaa huomata, että nyt voisi olla "tilanne päällä". Useamman kerran olen sitten lompsinut naapuripeltojen laidoille kuvia räpsimään....

Haaveilen paremmasta kamerasta, mutta toistaiseksi pitää tyytyä tähän mikä saatavilla on. Ihan kelvollisia kuvia tulee tälläkin, kun tarpeeksi monta kertaa yrittää. 

Tuo alapuolella oleva kuva on ehkä itselle kaikista mieluisin tässä esitellyistä. Olin jo menossa nukkumaan, kun huomasin että pilvissä on puiden yläpuolella sen verran hyvät värit että kannattaisi ehkä lähteä kuvaamaan. Lompsin sitten lähimmän pellon reunaan kamerani kanssa, ja huomasin että pellolle on noussut sumu. Tunnelma oli jopa vähän aavemainen, ja vähän taisin joitakin rasahduksia metsän seasta säikähtääkin. Mutta kannatti lähteä :). 


Lenkkireissuillakin on auringonlaskuja bongattu. Puhelimella ei saa läheskään yhtä hyviä kuvia, mutta kyllä näistäkin tunnelma välittyy. Nämä auringonlaskun hetkethän menee tosi nopeasti ohi. Aika monesti on käynyt niin, että kameraa hakiessa tilanne on ehtinyt  mennä ohi. 
Joten pidetään silmät avoimena, koskaan ei voi tietää milloin luonto näyttää taas parastaan :). 


4 kommenttia:

 1. Viime päivinä on ollut tosiaan paljon kauniita auringonlaskuja, vieläpä monia eri värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän siinä onkin parasta, miten erilaisia hetkiä sama tapahtuma saakin aikaan :).

   Poista
 2. totta puhut,auringon laskut ovat niin ohi-kiitäviä hetkiä näin syksyisin että on oltava nopea saadakseen talletettua niitä kameraan ..Toinen toistaan upeampia otoksia sinullakin :D

  VastaaPoista