lauantai 27. helmikuuta 2016

Läppärikammo


Se se on ollut. Läppärikammo. Olen vältellyt iltaisin konetta. Niin paljon oikeita työhommia odottamassa, ettei ole sitten huvin vuoksi viitsinyt paljon konetta aukaista. Nettisurffailut olen hoitanut puhelimella, ja sen kautta blogin päivittäminen on niin vaivalloista että se on sitten jäänyt. Arjen alle. 

Arki pyörii niin kuin ennenkin. Pientä "makuuhuonepyöritystä" on meidän huushollissa harrastettu, saa nähdä päätyykö uudet makkarit jossain vaiheessa blogiinkin. Tosin ensin pitäisi saada ne tavarat paikalleen...aika kova homma pyörittää huonejärjestykset uusiksi. Tavaraa on viety lisäksi kierrätykseen, lahjoitukseen, osa on myyty netissä...ja sitä lajitteluhommaa riittäisi eteen päin. Pahoin pelkään omaavani hamstrausgeenejä, vaikka aika hyvin olen tavaraa pistänyt kiertoonkin vuosien varrella. Makuuhuonerumbassa konkretisoitui myös askartelutarvikkeiden ja kankaiden määrä...sillekin pitäisi tehdä jotain. Ehkä jo tänä vuonna? 

Arki täyttyy monelaisesta tekemisestä. Viikot sujahtavat hujauksessa. Millään ei viikon aikana saa tehtyä sitä mitä on suunnitellut! Ruukavuodet, todellakin! Ajatustyö ruuhkavuosien rauhoittamiseksi meneillään -vinkkejä kyllä otan mielelläni vastaan ;-). 

Kevätkin on edennyt kohinalla. Mahtavaa kun töihin mennessä on jo valoista. Ja vaikka työpäivä venyisi voi silti ehtiä kotiin valoisaan aikaan. Tai tanssitunnille mennessä on vielä valoista. Ihan huippua! Ei muuta kuin ulkoilemaan vaan kaikki :). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti