tiistai 2. elokuuta 2016

Valintoja

Elämä on täynnä valintoja. Yksi valintani on ollut se, että blogissa on vietetty hiljaiseloa. Kävijätilastojen perusteella olette jaksaneet käydä katsomassa, josko jotakin uuttakin olisi tänne ilmestynyt. Kiitos siitä. Täällä sitä taas ollaan :). 

Näin keski-ikäisenä vaimo- ja äiti-ihmisenä sitä jossakin välisssä saattaa huomata, että aika ja energia ei riitä kaikkeen mitä haluaisi. Varsinkaan se energia. Keväällä töissä oli niin kovasti tekemistä, että nipistin jo vapaa-ajastanikin. Sen myötä jäi sitten bloggaaminenkin vähemmälle. Töissä taoin läppärillä kirjallisia hommia siihen malliin, ettei paljon tehnyt mieli konetta enää kotona aukaista. Nörttäilin toki niin kuin ennenkin, mutta puhelimella...enkä puhelimen kautta tykkää blogia päivittää. Lopulta jo muidenkin blogien lukeminen jäi kokonaan, joten suorastaan voisi sanoa että tässä on ollut useamman kuukauden blogipaasto. 

Hirveän aktiiviseksi en varmaan täällä blogin puolella ryhdy edelleenkään, mutta kiva jos käytte välillä kurkkimassa :). Uusista postauksista ilmoitan kyllä aina blogin faebook-sivulla. Välähdyksiä arjesta voi seurata instagram-tilin kautta. 

Monta postausaihetta on ollut kyllä mielessä, joten eiköhän tänne taas tekstia ilmesty. 
Arjen ehdoilla :). 


1 kommentti:

  1. Hauska, ettet ole kuitenkaan lopettanut - jähmeää on ollut minullakin - enemmän vain kuvia.

    VastaaPoista