perjantai 14. lokakuuta 2016

Blogikriisi

Kukkuu, täällä taas ollaan. Olen kärsinyt jonkun sortin blogikriisistä, mistä lie sekin tupsahti. Hirveä kriittisyys omaa blogia kohtaan. Tuntuu, että pitäisi olla oikeaa asiaa, kun tänne kirjoittaa. Tai joku oikea "idea". Ei mitään pinnallista. Sellaisten "kuulumisten" kirjoittaminen on tuntunut turhalta. 

Minulla on paljon ajatuksia, mutta ne eivät ole ainakaan vielä jalostuneet tänne blogiin asti. Usein mielessä käväisee joku "järkevä" ajatus, mutta en ole sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi jalostaa sitä tänne blogiin asti. Se on tuntunut liian vaivalloiselta ja aikaa vievältä. Läppärin avaaminen työpäivän jälkeen ei edelleenkään ole inspiroinut, vaan nörttäykset olen hoitanut puhelimella. 

Onko tämä nyt sitten se bloggauskriisi? Vai kenties joku ikäkriisi...niitä minulla ei pahemmin ole ollutkaan. Ainakaan vielä :D. 

Arki on ollut sitä tavallista. Välillä kiireistä tai sanotaanko vaikka että runsasta. Niitä jonkun sortin ruuhkavuosia perhe-elämän, työpaineiden ja "oman ajan" yheensovittamisessa. Välillä siinä onnistuu, välillä sitten taas ei. Tasapainoa haeskellaan vaihtelevalla menestyksellä. 

Arkea onneksi värittää ne mukavat hetket, joita jokaiseen päivään mahtuu. Yksi arjen ilon aiheuttaja on seiskaluokkalaisen saamat kotitalouden kotitehtävät. Viimeksi herkuteltiin suklaakiisselillä. 

Mukavia arkihetkiä itse kullekin! 

Suklaakiisseliä perinteisellä ohjeella. Oli herkkua! 2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinustakin :) blogi- kriisiä poden itekin..

    VastaaPoista
  2. Oi oi! Kuulostaa blogiburnoutilta! :Z Mulla oli se 1-2 vuotta sitten. Tsemppiä! Toivottavasti löydät inspiksen vielä.

    Minttu, Kivempi blogi

    VastaaPoista